Tilausehdot

Toimitusehdot

Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Jos haluat lisätietoja tuotteista, lähetä kysely sähköpostilla tai soita meille.

Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Emme vastaa nettisivuillamme mahdollisista hinta- tai tuotetiedoissa esiintyvistä virheistä. Pidätämme oikeuden purkaa kaupan, jos hintatiedoissa on selkeä virhe.

Toimitustavat

Voit halutessasi noutaa tilauksesi toimipaikastamme. Silloin emme peri mitään käsittely- ja toimitusmaksuja. Verkkopankissa maksaessasi toimitamme tilauksesi Matkahuollon bussirahtina. Pienet tilaukset toimitamme kirjeenä.

Toimitusaika

Pyrimme lähettämään verkkokaupasta tilatut tuotteet tilausta seuraavana arkipäivänä. Kiireisenä aikana käsittelyaika voi olla 1-3 päivää. Toimitusaika on näin ollen 2-5 arkipäivää (myös noudoissa). Mikäli tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia tai toimitusajasta tulee selvästi pidempi, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitusmaksut

Suomessa toimitus- ja käsittelykuluina veloitamme 10€.

Maksutavat

Maksu suoritetaan tilisiirtona ja tuotteet lähetetään asiakkaalle maksusuorituksen näkyessä tilillämme.

Takuu

Rovaniemen Musiikkimestarit Oy:ltä ostetuissa tuotteissa on 1 vuoden takuu.  Takuu on voimassa ostokuittia vastaan ja koskee määräaikana ilmeneviä materiaali- ja/tai valmistusvikoja.

Takuu ei koske tuotteita jotka ovat luonteeltaan kulutustavaroita kuten kieliä, rumpukalvoja ja -kapuloita. Takuu ei myöskään korvaa väärästä käsittelystä johtuvia ongelmia. Esimerkiksi kitaran kuivumisesta johtuva eläminen johtuu liian kuivasta säilytystilasta eikä näin ole myyjän tai valmistajan vastuulla.

Palautukset

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus toimituspäivästä.

Palautuksista on ilmoitettava meille etukäteen ja tuotteet on palautettava käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan siinä kunnossa kun ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet.

 

Täyden palvelun soitinten ja musiikkitarvikkeiden vähittäismyyntiliike